Houten kozijnen repareren

Wanneer kozijnen beschadigd zijn of rotting vertonen, wordt er vaak gedacht aan het vervangen van de bestaande kozijnen. Maar wist u dat het ook mogelijk is om houten kozijnen, KOMO gecertificeerd, te repareren?

 

In de meeste gevallen (zelf 95%) verkeert het hout van een kozijn met houtrot nog in goede staat. Dus waarom zou u kiezen voor vervanging als houten kozijnen repareren ook tot de mogelijkheden behoort?

 

Voor het laten repareren van uw houten kozijnen bent u bij Van Randwijk Montage en Timmerwerken aan het juiste adres. We zijn dan ook niet voor niets dé specialist in alles op het gebied van hout en maatwerk.

 

De voordelen van houten kozijnen repareren

 

U kunt u vast wel voorstellen het houten kozijnen repareren een heleboel voordelen oplevert ten opzichte van het vervangen van uw kozijnen. Om u te overtuigen zetten we de belangrijkste voordelen even voor u op een rijtje:

 

  • Houten kozijnen repareren bespaart u een hoop geld ten opzichte van het vervangen van kozijnen.
  • Het repareren van uw kozijnen veroorzaakt veel minder overlast.
  • Er is minder kans op beschadigingen. Denk aan beschadigingen aan het stucwerk, tegelwerk, vensterbanken, etc.
  • Reparatie is milieuvriendelijker. U voorkomt op deze manier dat gezond hout weggegooid wordt.

 

Wij raden aan om uw reparatie altijd uit te laten voeren door een professioneel bedrijf. Een bedrijf zoals wij. Want wanneer u er zelf mee aan de slag gaat, moet u rekening houden met een aantal zaken. Zaken waarvan onze vakmensen sowieso op de hoogte zijn.

 

Een aantrekkelijke prijs

 

Uiteraard zijn wij niet het enige bedrijf in houten kozijnen repareren. Maar vaak zijn wij wel de goedkoopste. En het feit dat we goedkoop zijn, laat niets te wensen over aan onze kwaliteit. Want aan een uitstekende kwaliteit hechten wij altijd belang.

 

Houten kozijnen laten repareren? Informeer naar onze mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Telefoonnummer

0345 - 580 695


E-mail

info@houtenkozijnen.eu

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op